Francouzská, indická nebo vietnamská kuchyně, steaky nebo třeba tradiční sushi… tohle všechno se naučíte v našich kurzech vaření. Skvělé jako dárek pro muže a ženy s mlsným jazýčkem a láskou k vaření. K narozeninám i třeba k Vánocům.
Pokračovat
Kurzy vaření vietnamské kuchyně
Vietnamská kuchyně patří k nejzdravějším na světě (smlsněte si na více informacích v blogovém článku, kde jsme se vietnamské kuchyni podrobněji). Není divu, že je škola vaření zaměřená na Vietnam tak oblíbená.
Vydáte se na klasický kurz vietnamské kuchyně pod vedením šéfkuchařů, nebo dáte přednost netradiční formě výuky, kde se doma s vlastním nádobím naučíte vše od opravdových vietnamských kuchařek?
Kurzy vaření italské a francouzské kuchyně
Italská ani francouzská kuchyně sice na špici nejzdravějších kuchyní nejsou, zato patří k těm nejoblíbenějším na světě. V kurzu italské kuchyně se od těch nejpovolanějších naučíte bazalkové pesto, tataráček, bramborové gnocchi i třeba boloňské ragú s domácími tagliatelle. V kurzu vaření francouzské kuchyně pak zmáknete vyhlášené dobroty jako tradiční cibulačka, crème brûlée i mnoho dalších.
Kurz přípravy sushi a mořských plodů
Okouzlila vás japonská kuchyně? Pojďte se naučit připravovat sushi jako opravdoví mistři. Kurz přípravy sushi vás naučí tuhle původem čínskou dobrotu připravovat od píky. Kromě správného postupu se také konečně naučíte rozdíly mezi jednotlivými druhy sushi.
U ryb ještě zůstaneme. V kurzu vaření ryb a mořských plodů se naučíte mistrně připravit krevety, mořské plody, sladkovodní i mořské ryby. A jako u všech ostatních kuchařských kurzů, i tady sníte všechno, co jste si navařili.
Škola vaření pro milovníky pálivého
Máte to rádi trochu ostřejší? Naučte se vařit indickou a mexickou kuchyni, kde se toho nebojí. Ne všechny pokrmy jsou však pálivé, aby vám nahnaly slzy do očí. Na kurzu vaření indické kuchyně a na kuchařském kurzu mexické kuchyně budete mít šanci objevit nekonečnou rozmanitost kuchyní obou zemí.
Kuchařský kurz přípravy masa
Propečené, nebo pořádně krvavé? Příprava masa je skoro až věda. V kurzu přípravy steaků a masa jí ale konečně přijdete na kloub. Kromě samotné přípravy se ještě dozvíte, s čím maso nejlépe chutná, a také si to samozřejmě prakticky vyzkoušíte. Skvělý dárek pro gurmány masožrouty.